به گزارش فردای خبر به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ محمد محمدی در مصاحبه اختصاصی با اعلام این خبر گفت: یکی از موضوعات مهم در برنامه هفتم پیشرفت، موضوع پایداری صندوقهای بازنشستگی و رفع ناترازی در آنهاست، در همین راستا، دولت و مجلس شورای اسلامی تصمیم گرفتنددر میزان مشارکت صندوقها در پرداخت حق بیمه گروههای خاص از جمله (سربازان، کارگاههای زیر ۵ نفر و رانندگان) برای عدالتایجاد شود برای این منظور، از آنجا که رانندگان هم در گروه خاص هستند پرداخت بخشی از حق بیمه آنها را دولت تقبل کرده و بخشی هم توسط خودشان پرداخت خواهد شد.
افزود: رانندگان از لحاظ میزان دستمزد به سه دسته تقسیم میشوند گروه اول که شامل رانندگان کامیون، تریلی، اتوبوس بین شهری است کل دستمزدشان در ماه ۱۷ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان میشودکه میزان حق بیمه این گروه طبق قانون ۴ میلیون و ۷۰۰ هزارتومان در نظر گرفته شده است.
وی گفت: گروه دوم شامل رانندگان کامیونت وتاکسی بین شهری میشود که درآمد ماهانه رانندگان این گروه ۱۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است که حق بیمه آنها ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان است و گروه سوم که شامل رانندگان تاکسی درون شهری است که دستمزد ماهانه آنها ۱۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است که حق بیمه آنها ۳ میلیون ویکصد هزار تومان است.
وی افزود: تا پارسال، در گروه اول میزان سهم حق بیمه راننده دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان بود و دو میلیون و ۳۰۰ هزارتومان هم حق دولت بوده است که از این میزان طبق قانون جدید برنامه هفتم پیشرفت دولت تا یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان را بعنوان سهم خودش تقبل میکند و ۹۰۰ هزار تومان در نهایت به سهم بیمه گذار اضافه میشود.
وی گفت: در گروه دوم که دستمزدها پایینتر است میزان مشارکت دولت در پرداخت حق بیمه، همان یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است و نهایتا مابه تفاوتی که راننده این گروه به عنوان حق بیمه باید پرداخت کند ۵۰۰ هزار تومان است.
و، اما در گروه سوم هم دولت یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان رابعنوان سهم منابع حاصل از هدفمندسازی به عنوان حق بیمه کمک میکند و راننده نهایتا ۱۴۰ هزار تومان به عنوان مابه التفاوت باید پرداخت کند.
وی در پایان گفت: شایعه دو برابر شدن حق بیمه رانندگان، بازی با افکار عمومی است و طبق قانون پرداخت حق بیمه رانندگان از سوی دولت به صورت همان صورت ۲۷ درصد است.