جمعه ۲۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۹
پیشنهادات رئیس کمیسیون امور داخلی مجلس برای مواجهه با مواقع بحرانی
پیشنهادات رئیس کمیسیون امور داخلی مجلس برای مواجهه با مواقع بحرانی

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس پیشنهاداتی برای تسهیل برخی گره‌های قانونی که در زمان بروز بحران‌ها ایجاد می‌شود، ارائه کرد.

به گزارش فردای خبر،محمد صالح جوکار رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی  درباره اقدامات و فعالیت‌های بخش‌های مختلف در زمان جنگ اخیر، بیان کرد: یکی از بخش‌های فعال در کنار سایر حوزه‌ها در ایام جنگ اخیر استانداران، فرمانداران و معاونان وزیر کشور بودند که این مسئولان با رصد دقیق مشکلات، برای رفع آنها اقداماتی انجام دادند.

وی درباره تشکیل کمیته بحران با حضور بسیاری از مسئولین کشوری و لشکری برای اجرای تمهیدات ضروری جهت تاب آوری و جلوگیری از اخلال در خدمات عمومی همچون تامین آب، برق، گاز و سوخت، گفت: در این بخش ارائه طرح‌های جایگزین در خصوص امنیت زنجیره تأمین و توزیع اقلام و مایحتاج ضروری مردم، نظارت جدی بر شبکه توزیع و گران‌فروشی و احتکار احتمالی، تأمین برقراری امنیت عمومی به ویژه در مناطقی که مورد اصابت پرتابه قرار گرفت از سوی مسئولان مربوطه انجام شد.

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس ادامه داد: همچنین کنترل موثر مرزها و مبادی ورودی و خروجی کشور و جلوگیری از ورود هرگونه اتباع غیر مجاز، تخلیه و عدم ماندگاری کالاها با حفظ احتساب ذخایر استراتژیک در سطح کشور، اولویت دادن برای استقرار نانوایی‌های سیار در شهرها و استان‌هایی که مهمان‌پذیر بودند، آواربرداری از مناطق مورد اصابت و اسکان مناسب حادثه‌دیدگان از جمله اقدامات صورت گرفته طی جنگ اخیر بود که انجام شد.

جوکار بیان کرد: اعضا کمیسیون شوراهای مجلس نیز در  این ایام بازدیدهایی بعد نظارتی از مراکز آسیب‌دیده داشتند همچنین جلساتی نیز در ایام جنگ و چه بعد از آن با مسئولان مختلف از جمله مدیریت بحران کشور و هلال احمر جهت رفع مشکلات برگزار شد.

نماینده یزد در مجلس اضافه کرد: اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس از مناطق آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی 12روزه بازدید کرده و در جریان کم و کیف بازسازی‌ها در مناطق مسکونی و نظامی قرار گرفتند و گزارشات لازم در تهیه و در اخیتار مسئولن مربوطه قرا خواهند داد.

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس پیشنهاداتی برای رفع مشکلات پیش، در حین و بعد از بروز بحران‌ها داشت، گفت: تأمین بودجه پیشگیری از حوادث برای کاهش خطرات، اجرای ماده 16 قانون مدیریت بحران، تامین مالی برای جبران خسارت به منازل مسکونی از محل بند 9 ماده 28 قانون الحاق، جدیت سازمان تعزیرات در کنترل بازار و قیمت کالاهای اساسی و توجه دستگاه‌ها به موضوع اصول پدافند غیرعامل از جمله مواردی است که باید مورد توجه مسئولین قرار گیرد.

جوکار بیان کرد: همچنین در کمیسیون شوراها و امور داخلی مصوب شده که اگر در زمینه مدیریت بحران خلا قانونی وجود دارد، دستگاه‌های مربوطه آن را به کمیسیون اعلام کنند تا در راستای رفع آن اقدام لازم از سوی مجلس انجام شود.

اشتراک گذاری:

تبلیغات شما با ما


0996-6264416