به گزارش فردای خبر به نقل از خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ مدیرکل دفتر حملونقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور در کاشان با اشاره به اینکه ۵ هزار و ۶۰۰ شرکت حملو نقل کالا و ۷۵ هزار راننده در این حوزه فعالیت دارند گفت: ورود ۳۲ هزار دستگاه ناوگان نو در سال گذشته بدون خروج معادل ناوگان فرسوده، باعث اختلال در عرضه و تقاضا شده است.
مهرداد حمداللهی با بیان اینکه طرح مانیتورینگ به کاهش حوادث جادهای کمک میکند، افزود: شهرستان کاشان به دلیل وجود معادن متعدد، در اولویت اجرای این طرح نظارتی قرار گرفته است.
وی به جا به جایی ۶۰۰ میلیون تن کالا در سال ۱۴۰۳ اشاره کرد و گفت: مسائلی از قبیل بیمه تأمین اجتماعی، مالیات، تأمین سوخت، لاستیک و لوازم یدکی از چالشهای این حوزه به شمار میرود که نیازمند همکاری نهادهای متولی مختلف است.
مدیرکل دفتر حملونقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور با بیان اینکه نوسازی ناوگان حملونقل بر اساس ماده ۵۹ قانون برنامه هفتم توسعه الزامی شده است، گفت: هر ناوگان جدید باید جایگزین ناوگان فرسوده شود.
رئیس کانون شرکتهای حمل و نقل کالای کشور نیز گفت: استان اصفهان رتبه نخست کشور در حمل و نقل کالا را به خود اختصاص داده است.
رضا رستمی با بیان اینکه با پیگیریهای صنفی و تصویب مجلس، مالیات ارزش افزوده که فشار مالی مضاعفی بر شرکتهای حملونقل وارد میکرد، حذف شد، به آمار بالای فرار بار از معادن کاشان اشاره کرد و افزود: طبق گزارشها، بیش از ۵۰ درصد از بارگیریهای معادن کاشان بدون صدور بارنامه جابجا میشود.
رئیس کانون شرکتهای حملونقل کالای کشور با اشاره بر اینکه این اقدام منجر به تضعیف حقوق عمومی و کاهش ایمنی جادهها شده است، گفت: کامیونهای بارگیریشده در کاشان تحت نظارت دروازهای قرار میگیرند تا از فرار بار جلوگیری شود.